BBB

Kees Hanse Lijsttrekker voor de BBB

Ik woon in de Gouweveerse Polder, net buiten Zierikzee, met mijn vrouw en drie kinderen.
Mijn loopbaan begon in het onderwijs, als leerkracht plantenteelt. Op mijn 37ste jaar ben ik fulltime boer geworden met als neventak productie van windenergie. Steeds met het oog op duurzaam produceren, geldt dit wel als gangbare boer. Daarnaast ben ik ook bestuurlijk actief, als ledenraadslid bij de Cosun, waterschapsbestuurder en heb ik ook veel jongerenwerk gedaan in de besturen.

Wat ik de komende periode wil bereiken, is meer nuchter verstand bij het besturen. De praktische kennis is zoek geraakt en er komt steeds meer regelgeving vanuit Den Haag en Brussel bij.

Daarnaast zet ik mij in om politiek begrijpelijk en transparant te maken voor iedereen. Ik ben actief geworden bij de BBB, omdat dit een club mensen is die de politiek op een andere wijze vorm wil geven, met een nuchter verstand! Wij noemen ons ook een beweging die op gang komt. Toen Caroline mij vroeg in 2019 heb ik eerst Nee gezegd. Maar al snel kreeg ik hier spijt van, omdat ook ik zag dat er echt iets moest gaan gebeuren op ons platteland. De stad neemt het platteland helemaal in, waardoor het leven daar steeds moeilijker wordt. U kunt denken aan het behoud van onze voorzieningen, scholen, bedrijven, bereikbaarheid enz. Wij hebben nu eenmaal hier in Zeeland weinig inwoners op een uitgestrekt gebied. Op dit moment geeft de huidige coalitie in Den Haag ons helemaal weg en dit moet stoppen!

Kandidatenlijst (eerste 10)
1. Kees Hanse
2. Antje Dees-de Vries
3. Arno Vael
4. Wilfried Nielen
5. Christine Govaert
6. Berend Boone
7. Marianne Poissonnier
8. Jody Vermeulen
9. Mascha Boone
10. Marco de Theije