Partij voor de Dieren

Mijn naam is Trees Janssens, ik ben geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen en momenteel woonachtig in Middelburg. Mijn achtergrond is MSc Total Quality Management en ik ben werkzaam als organisatieadviseur en interim manager.

Sinds 2019 ben ik Statenlid voor de Partij voor de Dieren. Ik ben trots op al onze inbreng omdat we daarmee altijd de aandacht vestigen op de effecten van beleid en projecten op dieren, natuur en milieu.

In de komende periode zullen we daar zeker mee doorgaan! Onze natuur en onze gezondheid staan behoorlijk onder druk door vervuiling van lucht, water en bodem. Intensieve dierhouderij leidt tot nieuwe zoönosen. Wij vestigen de aandacht op het belang van een mens- en diervriendelijke leefomgeving voor alle inwoners en volgende generaties.

Mijn drijfveer is ‘verbeter de wereld begin bij jezelf’. De Partij voor de Dieren streeft naar meer harmonie tussen mens en natuur met respect voor dieren, te beginnen bij onze eigen omgeving. Zeeland is een prachtige provincie die volop kansen biedt voor biocyclische veganistische landbouw, zilte teelt en zeegroenten. De Partij voor de Dieren wil die kansen grijpen. Zeeland kan koploper worden in een gezonde leefomgeving en gezond plantaardig voedsel, als we dat willen.

Kandidatenlijst (eerste 10)
1. Trees Janssens
2. Fedde Peutz
3. Jeanette Samsom
4. Merijn Horck
5. Peter Lievense
6. Ellis Rullens - de Meester
7. Pauline de Gijt
8. Dina Brouwer
9. Adrie van Minnen
10. Karin Körver