PVV

Mijn naam is Patrick van der Hoeff, woonachtig in het dorp Philippine, bekend van de vele (mossel) restaurants. Van beroep ben ik Supermarktmanager en daarnaast fractievoorzitter van PVV in de gemeente Terneuzen.

Als supermarktmanager sta ik dagelijks tussen de bevolking. Leidinggeven als warme persoonlijkheid, mensen in hun kracht zetten en motiveren als People manager, verbindend vermogen.

Ik ben er trots op om voor de tweede maal een periode van 4 jaar politiek leiding te geven aan de stabiele PVV Terneuzen fractie en eervol dankbaar om de PVV te mogen vertegenwoordigen voor de provincie Zeeland. Zeeland moet zich wat mij betreft meer profileren en de burger helpen waar maar mogelijk is. Daarvoor wil ik verantwoordelijkheid op mij nemen op Provinciaal politiek niveau.

De PVV zet zich als enige partij de burger op 1 ook buiten verkiezingstijd. Sinds 2006 een helder en duidelijk geluid.
Benoemd op vele fronten en in duidelijke taal de pijnpunten in ons Nederland, Wij zetten ons in voor armoedebestrijding, ouderenzorg, gezondheidszorg, immigratieramp, enz.

Ik zal namens de PVV in de provinciale staten heldere taal spreken. Wat de PVV betreft moet de provincie bedachtzaam met belastinggeld omgaan. Immers staan de huishoudelijke financiƫn onder druk en is er onvoldoende doorstroming op de huizenmarkt.
Onze ouderen kunnen niet kleiner of gelijkvloers wonen door gebrek aan gepaste woningen. Terwijl reguliere woningen alleen bereikbaar zijn voor de hogere inkomens en onze starters op de woningmarkt ondervinden hinder om een woning te bemachtigen.
De PVV maakt zich hier hard voor, mede om deze redenen ben ik actief voor deze partij. Het is een eer om voor de PVV uit te mogen komen op provinciaal niveau.

Kandidatenlijst
1. Patrick van der Hoeff
2. Raymond de Roon
3. India Zandman
4. Peter van Valderen
5. PieterBoot
6. Christina van den Ouden
7. Renata de Wit