SGP

Harry van der Maas SGP

Harry van der Maas is mijn naam. Ik ben gedeputeerde, dus lid van het Provinciebestuur. Door dit werk kan ik me iedere dag inzetten voor de Zeeuwse jongeren en ouderen. Ik ben getrouwd met Carine en we hebben 2 kinderen.

Het is gelukt om de Westerscheldetunnel vanaf 2025 tolvrij te maken. Een wens van veel Zeeuwen! Er zijn extra treinen gekomen in Zeeland en nieuwe opleidingen voor jongeren. Een prachtig resultaat. Blij ben ik verder met de aandacht voor voldoende ligplaatsen voor de binnenvaart en dat er een nieuwe spoorverbinding tussen Gent en Terneuzen komt.

Verkeersveiligheid vind ik belangrijk. Het is verschrikkelijk dat er nog zoveel slachtoffers in het verkeer zijn. Een schoon milieu, mooi landschap en voldoende banen worden een nieuwe uitdaging in de komende periode. Zeeland moet een plek zijn waar iedereen fijn kan wonen, werken en studeren. Daarom moet ook de (gezondheids)zorg nog beter geregeld zijn in Zeeland.

Het is belangrijk dat de politiek betrouwbaar is en dichtbij de mensen staat. De SGP realiseert concrete dingen voor de Zeeuwen, door goed te luisteren maar ook samen te werken. De SGP is betrokken en daadkrachtig. In afhankelijkheid van God willen we ons werk doen.

Kandidatenlijst (eerste 10)
1. Harry van der Maas
2. Joan van Burg
3. Harold van de Velde
4. Kees van den Berge
5. Hans Rottier
6. Wim Kok
7. Leander Oostdijk
8. George van Heukelom
9. Johnny Lukasse
10. Marcel Goud